ANMELDELSER

”Bogen indeholder et righoldigt og appetitvækkende illustrationsmateriale, der supplerer teksten fortrinligt. Der er både fotos, plakater, plancher og anmeldelser, der dokumenterer meget af det, Borch har været med til.
Det er et værk, jeg vil anbefale på det varmeste.”

Frank Büchmann-Møller

Bl.a. forfatter til flere jazz-bøger.

”I litteraturen har livet i Vingaarden stået meget i skyggen af, hvad der foregik i Jazzhus Montmartre i en gylden periode af dansk jazz. Det har givet en skævhed, hvor man nemt kommer til at overse, hvor stor betydning, Vingaarden havde, og hvor megen god musik der blev spillet på stedet. Det retter Jørgen Borch nu op på med både indsigt og lune. Det er en fortjenstfuld indsats, som kun en person med første­hånds kendskab til historien har kunnet gøre det.”

Finn Slumstrup

”60’erne var en kolossalt frodig periode i dansk jazzliv. Jazzhus Montmartre er al­lerede grundigt beskrevet, men nu får vi en spændende beretning om det andet væsentlige jazz-spillested – Vingaarden. Pianisten Jørgen Borch var ofte at finde på klaverbænken her, og han videregiver sine indtryk på en måde, så de af os, der kom på stedet, må nikke genkendende og smile af hans præcise iagttagelser. Det er godt husket og godt videregivet. Vi får også et fint selvportræt af Borch, både før og efter Vingaarden. Og mødet med endnu flere spændende musikere.
(…) Billedsiden i den i øvrigt smukt layoutede bog er temmelig overdådig med en blanding af fotos (mange af Jan Persson), breve, avisudklip, koncert-billetter med mere, så vi nærmer os fornemmelsen af scrapbog. Flot.”

Thorbjørn Sjøgren

Jazzskribent, radiomedarbejder